Choď na obsah Choď na menu

Postavy 2. séria

Napíšem tu iba nové postavy...

       

Diego

  Hrá ho Diego Domínguez
Pochádza zo Španielska. Do Buenos Aires prichádza hľadať svojho strateného otca dúfajúc, že ho jedného dňa pozná. Keď prvýkrát stretáva Violetta, zamiluje sa do nej na prvý pohľad. Postupom času sa však jeho skutočný charakter začína odhaľovať a ukazuje sa, že je schopný urobiť čokoľvek, dokonca aj spojiť proti sebe  Ľudmilou a Violettu, aby našiel svojho otca. Jeho hlavným cieľom teda je rozdeliť Violettu od Leona. Je ale naozaj až taký zákerný, alebo ho láska nakoniec dokáže zmeniť?

Marco

  

Hráho  Xabiani Ponce de León
Pochádza z Mexica. Je veľmi dobrý spevák a hudobník. Je fanúšikom Štúdiá a jeho študentov, obzvlášť Francesci, ktorá sa mu zapáči. Neskôr ide skúsiť šťastie sám a sám sa do Štúdia prihlasuje.  Medzi ním a  Francescou to začína iskriť.

Lara

 Hrá ju  Valeria Baroni.
Lara je mladá baba, ktorá robí mechaničku na motokrosovej trati. Je veľmi silná, pracovitá, nezávislá a miluje prácu na motokrose. Potom čo začal pretekať na motorke aj León sa stáva jeho mechaničkou. Zbližujú sa a Lara  Leonoviv najťažších chvíľou veľa pomáha. Bude z toho niečo viac? Lara však nie je len nadaná mechanička, má talent aj na spev.

Jackie

  Hrá ju Valentina Frione.
Prichádza do Studia ako nová profesorka tanca. Je to Antoniova neter. Je síce veľmi prísna, no nie tak zákerná ako Gregorio. Zapáči sa jej Pablo a začína žiarliť na Angie. Vzťahy medzi profesormi v štúdiu sa vďaka nej začnú poriadne zamotávať a do všetkého sa zapletie ešte aj Beto, ktorý sa do Jackie bezhlavo zamiluje.

Esmeralda

 Hrá ju Carla Pandolfi.
Je to krásna, inteligentná, chladná a vypočítavá žena. Vstupuje do života Violetta a Hermana vďaka Jade a Matias, ktorí si ju najmú ako herečku. Jej cieľom je získať dôveru a lásku Violetty a Hermana, aby mohla ukradnúť všetky peniaze, dať ich Jade a Matias a zlomiť tak Hermanovi srdce.

 

ZDROJ:http://www.violettaserial.estranky.sk/

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.